Presentaties op het zoete vlak

Al vroeg in zijn loopbaan gaf Hidde workshops en presentaties. Vaak in de vorm van een chocoladeworkshops voor consumenten, maar later ook steeds meer voor (beginnende) professionals. De onderwerpen zijn divers; van nougat tot macaron en van inspiratie naar chocolade. Maar altijd met de rode draad van het zoete ambacht. Anno 2018 doceert Hidde als gast nu op ruim 20 scholen in Nederland en België, waaronder de drie locaties van de Cas Spijkers Academie, geeft hij presentaties voor (grotere) groepen mensen over patisserie, inspiratie en creativiteit. Maar ook zien we hem terug in demonstraties voor de enthousiaste thuisbakker. Ook is hij manager en docent aan het IJscentrum in Vlaardingen.

In die lijn stapte Hidde in 2011 ook de televisiewereld in. Onder andere als mede-presentator en jurylid in het Net5 programma “Bake my Day” en een gastoptreden bij “Masterchef’. Later volgde daar een aflevering van “Hollandse Bakkers” op 24Kitchen, waarna hij zelfs een eigen programma kreeg op de kookzender, namelijk “De Brabander Bakt”. Eind 2017 was Hidde de jury in het populaire RTL4 programma “De Chocolade Show” en is hij inmiddels het vaste, zoete gezicht bij “Koffietijd”.

Als je Hidde wilt boeken voor het geven van een inspirerende masterclass, demonstratie of wellicht laten spreken voor een (grotere) groep mensen over zijn patisserie, visie of creativiteit, neem dan vrijblijvend contact met hem op via het contactformulier